Saturday, 1 February 2014

Menantu Kangkung PM Malaysia


                                                                                                     Berikut adalah kebenaran berkenaan menantu Perdana Menteri Malaysia yang sedang dilindungi oleh keluarga Perdana Menteri . Agak menghairankan bagaimana beliau dirahsiakan sehingga penyisat antarabangsa gagal mengenal pasti lokasi beliau berada.Tidak mungkin Daniyar Nazarbayev hilang begitu sahaja tanpa berada dimana mana negara dan yang pasti kita di Malaysia mengetahui bahawa menantu PM Malaysia iaitu Daniyar Nzarbayev berada di Malaysia bersama keluarga Perdana Menteri. 

Daniyar Nazarbayev di Malaysia  & Nooryana Najib sibuk berkempen untuk Najib Razak

Dokumen rasmi dibawah akan menerangkan segala usaha mencari Daniyar Nazarbayev dan beberapa soalan perlu dijawab oleh PM Malaysia & Isteri dalam perkara ini. Perkara ini mungkin urusan peribadi teapi isu ini tidak terhenti disini kerana isu menantu Daniyar & Ibunya juga ada kaitan rapat dengan isu berlian Rosmah Mansor bernilai jutaan ringgit. Malaysia Crisis juga bakal mendedahkan beberapa dokumen yang akan mengaitkan menantu PM dalam isu berlian 24 juta yang telah dilupakan oleh rakyat Malaysia.

Disertakan dokumen rasmi New York Supreme Court untuk rujukan dan fakta berkenaan Daniayar Nazarbayev. Kroni terbaru Perdana Menteri di Malaysia iaitu Daniar Nazarbayev yang bakal di angkat sebagai usahanwan berjaya di Malaysia dengan usaha kronism Najib Razak & Rosmah Mansor.

Difahamkan Daniyar Nazarbayev telah mula mendaftar syarikat-syarikat di offshore/Malaysia bagi tujuan perniagaan dan sering mengikuti rombongan PM dalam urusan misi mencari pelabur luar negara ke Malaysia. 

Mugnkin agak tepat dilabel Daniyar Nazarvayev sebagai Menantu Kangkung kerana keperibadian dan moral yang terlalu rendah dari apa yang kita kenali beliau. PM Kangkung dan Menantu Kangkung bersama membina Empayar Kangkung mereka dan rakyat Malaysia terus diperbodohkan dengan segala rahsia licik mereka. 

Ada masanya tertanya bisukah PM Malaysia kerana sentiasa berdiam memerap rahsia dari kisah Altantuya yang didapati meletup hancur tanpa pembunuh dan bermenantukan Daniyar Nazarbayev yang terus dicari pihak berkuasa Amerika.   


Disinilah Daniyar Nazarbayev Diperlukan bukan di Malaysia


Dokumen rasmi New York Supreme Court, Amerika
2 comments:

  1. berani betul blog ni mendedahkan rahsia najib@kangkung ni ye..pening lah dia!!

    ReplyDelete
  2. Mana macai umno..jawablah kau Hal ni.memamng mennatu hnatu and pm hantu Dan rosmah berhantu.ha ha ha

    ReplyDelete