Saturday, 1 February 2014

Menantu Kangkung PM Malaysia


                                                                                                     Berikut adalah kebenaran berkenaan menantu Perdana Menteri Malaysia yang sedang dilindungi oleh keluarga Perdana Menteri . Agak menghairankan bagaimana beliau dirahsiakan sehingga penyisat antarabangsa gagal mengenal pasti lokasi beliau berada.Tidak mungkin Daniyar Nazarbayev hilang begitu sahaja tanpa berada dimana mana negara dan yang pasti kita di Malaysia mengetahui bahawa menantu PM Malaysia iaitu Daniyar Nzarbayev berada di Malaysia bersama keluarga Perdana Menteri. 

Daniyar Nazarbayev di Malaysia  & Nooryana Najib sibuk berkempen untuk Najib Razak

Dokumen rasmi dibawah akan menerangkan segala usaha mencari Daniyar Nazarbayev dan beberapa soalan perlu dijawab oleh PM Malaysia & Isteri dalam perkara ini. Perkara ini mungkin urusan peribadi teapi isu ini tidak terhenti disini kerana isu menantu Daniyar & Ibunya juga ada kaitan rapat dengan isu berlian Rosmah Mansor bernilai jutaan ringgit. Malaysia Crisis juga bakal mendedahkan beberapa dokumen yang akan mengaitkan menantu PM dalam isu berlian 24 juta yang telah dilupakan oleh rakyat Malaysia.

Disertakan dokumen rasmi New York Supreme Court untuk rujukan dan fakta berkenaan Daniayar Nazarbayev. Kroni terbaru Perdana Menteri di Malaysia iaitu Daniar Nazarbayev yang bakal di angkat sebagai usahanwan berjaya di Malaysia dengan usaha kronism Najib Razak & Rosmah Mansor.

Difahamkan Daniyar Nazarbayev telah mula mendaftar syarikat-syarikat di offshore/Malaysia bagi tujuan perniagaan dan sering mengikuti rombongan PM dalam urusan misi mencari pelabur luar negara ke Malaysia. 

Mugnkin agak tepat dilabel Daniyar Nazarvayev sebagai Menantu Kangkung kerana keperibadian dan moral yang terlalu rendah dari apa yang kita kenali beliau. PM Kangkung dan Menantu Kangkung bersama membina Empayar Kangkung mereka dan rakyat Malaysia terus diperbodohkan dengan segala rahsia licik mereka. 

Ada masanya tertanya bisukah PM Malaysia kerana sentiasa berdiam memerap rahsia dari kisah Altantuya yang didapati meletup hancur tanpa pembunuh dan bermenantukan Daniyar Nazarbayev yang terus dicari pihak berkuasa Amerika.   


Disinilah Daniyar Nazarbayev Diperlukan bukan di Malaysia


Dokumen rasmi New York Supreme Court, Amerika
4 comments:

 1. berani betul blog ni mendedahkan rahsia najib@kangkung ni ye..pening lah dia!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete
  2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

   Delete
 2. Mana macai umno..jawablah kau Hal ni.memamng mennatu hnatu and pm hantu Dan rosmah berhantu.ha ha ha

  ReplyDelete