Sunday, 21 October 2012

Pembunuh,Kasanova & Gangster


 
Wanita Bogel Bersama Nedim Nazri. Aksi adegan Seks Anak Menteri
Malaysia sebuah negara yang mampu melakukan segalanya dan memang kita sinonim dengan slogan "MALAYSIA BOLEH". Memang slogan ini memberikan gambaran realiti yang sebenar di Malaysia. Cakap sahaja apa yang diperlukan dan semuanya Malaysia Boleh!!


Semangat Malaysia Boleh!!!!!!!!...

Orang Asing Boleh Jadi Rakayat Malaysia 
Tiada Permit Boleh Buat Permit
Masuk Haram Nanti Boleh Diputihkan & Diampunkan
Rogol Boleh Nanti Tiada Pendakwaan
Bunuh Pun Boleh Nanti Orang Yang Lain Kena Tangkap
Pukul Pun Boleh Nanti Orang Lain Juga Kena Tuduh
Nak Aniaya Siapa Pun Boleh Cakap Sahaja
Nak Kontrak Boleh Diuruskaa
Nak Pilih Kubur kat Kiara Pun Boleh
Nak Padam Rekod Imigresen Pun Boleh
Nak Kena Bom C4 Simpanan Tentera Pun Boleh
Nak Tutup Kes Pun Boleh
Ada Video Seks Pun Boleh Didewakan 
Malaysia Flip Flop Pun Boleh

Mari-mari pilih apa yang anda mahu dan  segalanya Malaysia Boleh!! Nak Apa Sahaja Malaysia Serba Boleh.

Sedang berseronok beliau di kota London pada saat ini agaknya!!

Aku bunuh orang pun tak ada apa pun..
Aku pukul orang pun tak apa pun..
Aku rogol orang pun tak ada apa pun..
Aku kaut harta rakyat tak ada apa pun..
Aku kaut rasuah bagi bapa aku tak ada apa pun ..
Aku perangai serupa syaitan pun tak ada apa pun..
Sebut sahaja senarai ditas, terpanggil mengambil contoh Menteri di Jabatan Perdana Menteri sebagai contoh terbaik.Lantang bersuara dan petah berkata tetapi hakikatnya terlalu dinilai bodoh di mata rakyat. Pengakuan berani seorang ibu bapa yang dimalukan oleh aksi seks anaknya harus dihormati kerana berani mengaku salah dan menghukum anaknya kerana tidak mahu bersekongkol dengan sifat sedemikian.


Itu contoh seorang bukan Islam yang kita dalam Islam memanggil mereka sebagai Kafir.Tetapi malangnya dalam budaya "Malaysia Boleh" pihak yang berkuasa dan ahli politik terlepas dari segalanya samaada di mahkamah kehakiman ataupun bila dihakimi oleh rakyat melalui Peti Undi. Mereka serba boleh kerana kuasa atau kerana pandai memutar belit hakikat dan fakta dengan sandiwara yang terus mampu perbodohkan rakyat Malaysia.


Siapa tidak kenal Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Dato Seri Mohamad Nazri Abdul Aziz? Manusia yang tidak sayang mulut bila berkata dan mudah berkata apa sahaja yang difikirkannya betul tetapi bila hal peribadi mereka segalanya orang lain yang salah..
Pelbagai kisah anaknya jelas menunjukkan bagaimana kuasa membolehkan mereka memperbodohkan rakyat. Anak beliau Nedim,ialah pengerusi syarikat Harrison (M) Berhad, selain seorang pengarah Charisma Positief, sebuah syarikat yang menjual kereta mewah terpakai.
Harrison yang dimaksudkan ialah yang beroperasi di Sabah yang fokus perniagaannya di Timur Malaysia membuat “pemasaran, jualan, pergudangan dan pengedaran barangan pengguna bergerak pantas, bahan binaan, produk kejuruteraan dan bahan kimia pertanian; penghantaran dan pelancongan.”
Salah satu pelanggan Harrisons di bawah kategori barangan pengguna bergerak pantas (fast-moving consumer goods) ialah Asia Pacific Brewery yang membekalkan jenama minuman seperti Tiger Beer, Heineken, Anchor,Guinness, Anglia and Malta.


Selain itu anak syarikat Harrison, Harrisons Marketing and Services Sdn Bhd telah ditubuhkan untuk perniagaan khusus wine (arak) bertempat di Jalan 222, Petaling Jaya.

Siapakah Nedim? Jiak kita lihat dari kisahnya tidak dapat dinafikan boleh dikategorikan sebagai seorang Pembunuh, Kasanova & Gangster..Seorang yang begitu muda dan mampu menajdi Pengerusi sebuah syarikat antarabangsa? Mampu memiliki kemewahan luar biasa dan hidup dengan segala kemewahan yang tidak mungkin mampu dikecapi oleh anak-anak melayu muda pada usianya.Kemampuan luar biasa memiliki koleksi kereta mewah. Jika bukan hasil rompakan & rasuah dari mana datangnya segala kemewahan ini. adakah mereka ini jutawan sebelum menyertai politik atau menjadi jutawan selapas menjadi ahli politik? Dan segalanya mereka gunakan slogan Malaysia Boleh dalam meemutihkan cara mengumpul kemewahan melalui perniagaan keluarga kononya anak mereka berdikari sendiri dan berusaha keras mencapai kejayaan.

Kemewahan Nedim Nazri

Tidakkah ini jelas membuktikan rasuah melalui seorang bapa yang memiliki jawatan dalam politik? Tidak mampukah SPRM menilai manusia-manusia seperti ini dan kenapa mereka masih terlepas dari hukuman yang seharusnya dikenakan terhadapa mereka? 

AKU PEMBUNUH...


Adakah logik untuk kita mempercayai rakyat Thai & pekerja restauran yang memukul dan membunuh Darren? Kisah ini telah membabitkan anak Nazri Aziz namun beliau dengan senang lenang bebas dari segala tuduhan.Yang menajdi mangsa segalanya adalah mereka yang lemah seperti pekerja restauran kerana mereka bukan anak ahli politik.
Inilah yang dikatakan Malaysia Boleh. Pukul & bunuh sahaja sesiapa yang anda suka jika anda anak pemimpim politik atau anak raja dan segalanya boleh dengan mudah diselesaikan dengan semangat Malaysia Boleh.


AKU GANGSTER..


Sekali lagi terlibat denagn pergaduhan di kawasan yang sama dimana merupakan kawasan kegemaran Nazri Nedim. Adakah ini juga salah Pakcik Guard yang menjaga kondo? Paling menarik dalam kes ini apabila kes ini diselesaikan tanpa mendakwa mana-mana pihak. Pelik, kes yang mungkin budak sekolah tadika mampu siasat tetapi tidak mampu disiasat oleh PDRM Malaysia yang sebenarnya tahu kebenaran dan realiti sebenarnya.

AKU KASANOVA..

LGBT pun aku nak jugak, Malaysia Boleh Aku Pun Boleh!!

Mana tahu ini LGBT? pengakuan Nedim dan lihat hawa nafsu terhadap kaum LGBT yang diperlihatkan olehnya..



 Pengakuan Nedim Nazri..Bang Bang, siapa lagi kalau bukan kaum LGBT. 


Jika hari ini kita sibuk dengan kisah Pelajar Singapura melakukan adegan seks kenapa harus kita persoalkan perkara tersebut? Mereka lakukan dengan kemahuan sendiri tanpa paksaan dan mereka berkongsi tanpa dipaksa. Mereka juga tidak menyuruh kita tengok tetapi kita memilih untuk memperbesarkan isu ini kerana ianya bukan anak seorang menteri atau raja. Itulah realiti sebenarnya dan jika ianya anak seorang ahli politik atau raja sudah tentu tiada sebarang publisiiti untuk kes seperti ini.
 
Segalanya mereka lakukan dan akhirnya mereka di putihkan oleh segala kuasa ditangan mereka.Inilah yang amat memalukan kita sebagai rakyat Malaysia. Jika anak kita bergaduh dan menampar anak seorang menteri, sudah tentu anak kita bakal merengkuk di penjara kerana kononya melakukan jenayah .Tetapi apabila anak kita menjadi mangsa, mereka terlepas dari segala perhitungan samaada dari segi undang undang atau pun di peti undi.


Siapakah pula bakal dibunuh , dipukul, dianiaya dan diperlekehkan selepas ini?  Kita tungu siapa pula mangsa seterusnya.
Percayalah kami, kami telah melakukan yang terbaik dan dia tidak bersalah. Malaysia Boleh!! 

Kata-kata hikmah dari tuan empunya badan:-






37 comments:

  1. Tak best Entry kali ni..Bau PR kuat sangat..Tak balance.

    Lain kali cuba buat Artikel berbau Neutral skit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bangang ar ko ni.,ko tu bau arak ameno yg kuatt..benda yg nyata n mungkar camni pun ko still nk pertahankan n libatkn politik..mungkar tetap mungkar la dokkk..!!mudahan kena kt ank ko.,bru padan muka..!!!

      Delete
  2. Dah memang menteri UMNO semua macan cilaka

    ReplyDelete
  3. Apa dia nk heran, pru nnt org kg dia tetap pilih dia lg. Bg org kg, dia buat onar di tpt org, peduli. Klu dia buat taik kt kg dia bru kn tendang. Inilah pemikiran yg berjaya disemai oleh umno.

    ReplyDelete
  4. astaghfirullah... speechless kejap. aku tak faham kenapa org yg ada anak mcm ni dilantik menjadi pemimpin di sebuah negara islam. rasanya ramai lagi org umno yg berkaliber dan mempunyai pegangan agama yang kuat yg boleh dijadikan pemimpin. harap suatu hari beliau diberikan hidayah dan berubah ke arah yg lebih baik.

    ReplyDelete
  5. duhh dumb classless samseng ni kan yg terhegeh2 membontot bapak dia ikut sama buat kunjungan di pejabat TGNA..cehhh nak bersihkan imej pandai pulak jual muka depan org alim!

    ReplyDelete
  6. Semuga dia berubah, aku doakan suatu hari nanti dia bertaubat dan jadi orang soleh. Balasan perbuatan dia kita serah pada Tuhan. Sayang anak Melayu jadi macam ni. Allah jua Maha Pengampun Lagi Maha Mengasihi.

    ReplyDelete
  7. aku rasa blog ni kutuk anwar sekali kot, tu katanya ada video tapi didewakan..sapa lagi kalo bukan anwar aljuburi..blog ini memang nampak neutral bagi aku.bravo! bongkar je demi rakyat bukan demi ahli politik yang semuanya penipu tidak kira umno & pakatan..semuany penyangak nak sebat duit..bulan cakap manis tetapi hati semua kotor macam tahi..busuk jiwa mereka. mana dapat seabt duit memang dia sebat punya..aku tengok kisah NFC & Lori sampah sama je..satu bagi duit buat projek lembu, selangor bagi duir beli lori sampah...sama je.sekarang nak putihkan kilang haram, kalau dah haram saman je lah bukan dia orang miskin perlu diputihkan dan diampunkan..ni puak dap yg sokong ni..teknan dari tauke tauke cina..takkan kilang kat kawasn rumah pun nak diputihkan, aku dah benci bangat dengan orang politik..semuanya munafik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh la kau, otak slow pick up , spt lembu kak ijat,rasanya lembu tu smart sikit dari kau..sebab dok kat kondo.video di dewakan tu di tujukan kpd al cibai murshit dol umngok la bangang.. king of pornstar..Mr Chua Siaw Sex.pornstar diangkat di dewa jadi presiden oleh cina mca yang bingai.skrg diangkat oleh umngok sebagai murshit dol aka ahli majlis fuckwa umngok lahanat..Belajar2 la berubah dari jadi lembu umngok sedara oii..

      Delete
  8. Saya adalah penyokong tegar ABU, tapi utk maklumat saudara, "Bang! Bang!" di sini tiada kaitan dgn LGBT. Ia adalah sekadar bunyi tembakan "Bang!" yang bermaksud the lady is hot. Saya harus memperbetulkan agar saudara tidak kelihatan 'dungu'.

    sekian.

    RKM.

    ReplyDelete
  9. Assallammuallaikum, kenapa kah sahabat2 sekalian bertelagah ttg artikel diatas. Doakan makhluk Allah tu diberi Tawfeeq dan Hidayah. lepas tu doakan anak pinak kita tak jadi macam tu, jgn lupa juga jauhi lah diri kita dari sifat2 yg tercela tu, Insyaallah Amin. Sebenarnya ana dah muak tau dgn manusia seperti diatas tapi anggaplah ia sebagai dugaan Allah pada kita. Bayangkan kalu kita besarkan anak kita, sekolahkan dia, hantar pergi lanjutkan pelajaran - tiba2 dibunuh sebegitu kejam. Ya Allah berikan lah ku kekuatan.

    ReplyDelete
  10. Eh kau biar betul bang bang bynyi tembak..bukan lain ke..kau ni kaum jenis tu ke he he.tau je ..

    ReplyDelete
  11. Tak telagah pun..ambik tau yelah.senang sikit masa undi nanti..ni tak ambik tau asyik pangkah dia je tu yg kitta dikatakan bodoh..ADA blog mcm ni makin mudah aku buat pilihan.x sokong mana mana parti pun aku ni..aku Baca pasal jet Anwar tu pun dah seram..x salah guna jet..bila dah ADA kusa semunya salah rasuah gak..tlglah jgn bodohkan aku Dan generasi muda..makin teruk pr yg dulu aku sokong lepas ADA kuASA. Memang ahli politik ckp x serupa bikin..sedap mulut Dan badan dia..jiwa rakyat langsung x peduli..aku makin muak pr yg dulu aku sokong sekarang aku mula bosan..anak Anwar ehsan APA citer? Kaki botol jugak..kenapa dia tidak pernah terlibat politik? Cuba bongkar citer mamat ni..hidup mewah jugak dia..dia x suka bapa dia sendiri..aku kenal dia Dan aku tau apasal dia benci bapa dia..seuniversity Kami.memang Anwar ADA masalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ckap dgn ehsan suruh dia cari bapa lain yg lebih baik dari DSA dan ibunya.

      Adakah dia bersyukur kalau ditaqdirkan jadi anak CSexLek?

      Itu masalah DSA. Masalah ko mcmana? X ada manusia yg bebas dari masalah. Masalah tu ujian Allah. Itu yg Allah uji DSA. Belum tentu ujian seterusnya ko mampu hadapi. Mana tau esuk lusa anak ko meremp[et plak? Ko suka? Ada sesiapa yg suka dgn masalah?

      Apa kelas ijazah ko ni? Otak kepala lutut.

      Delete
  12. ularsemak umnuuuuuuuu tak tengok ke nih?
    boleh jatuh sereban maaa.......

    kah kah kah

    ReplyDelete
  13. Amin sial, aku demand kau to remove this article ini from blog kau. You have asked a valid question, siapa lepas ni. Pray to whoever is your god is not you or your family. jangan cuba jadi hero. Jaga hal kau sudahlah..jangan sampai kami datang cari kau. Masa tu u will be the next one..jangan ingat kami x boleh cari kau siapa sial.jangan jadi macam yang bodoh sebelum ni cakap x sayang mulut..bila kena baru nak minta maaf.buang artikel ini segera!!!sial..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bingai.. apa sal nak suruh dia buang.. ko tak suka belah aje la..atau ko pun 2x5 mcm si syaitan tu.

      Delete
    2. woit lahanat.. x de sapa takut dgn ugutan lu ler.. bgtau lah nak suh aku tgg kat simpang mana...

      Delete
  14. Hei pukimak, diamlah kau..aku suruh admin bukan kau..ini Hal aku bukan Hal kau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantiknya bahasa pencacai makan taik ni..patut ko jadi pencacai sampai tua..

      Delete
    2. puki rosmah kau! ko sapa suruh org diam?!! tuihhh

      Delete
  15. bila bapak banyak makan duit haram
    perangai anak pun macam haramjadah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu..la...bilamana segala yang haram menjadi makanan harian, maka dari hujung rambut hingga ke kaki pun seharam-haramnya.
      Ala...setakat ader escort dengan bodyguard braniler...kalu sorang-sorang belum tentunya......anak ngan bapak samajer..........

      Delete
    2. betul tu.gua sokong 10000000000 peratus

      Delete
  16. Kurang ajar betul nak ugut org mcm ni. X da adab langsung..menakutkan bila tengok perangai pencacai and penyokong politik..x kiri umngok atau penipu rakyat PR..admin elok buat laporan polis je. Jangan biarkan dia org ni ugut tuan..

    ReplyDelete
  17. Hey pundek, kau org tu angkut mendewakan Anwar jubur pelacur APA pula...jgn jadi bodoh.Hal org lain cepat mengesahkan kena btg hiddung sendiri semua penafian..org bukan bodoh..semua salah org dia x salah..masuk akal ke? Kalau adik kau tu Anwar mesti kau pun dah was was..tapi kau ni pencacai sebenarnya buta hati Dan iman dah x da..kalau inilah pr . Memang lingkup..dah semuanya buangan umno yg tiada gunanya..yang pilih pr ni yg bodoh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi orang macam kamu ni hidup selagi itu lah bangsa melayu hidup merempat.umno buat orang melayu bodoh.selgi orang melayu bodoh selagi itulah org umno hidup senang curi duit rakyat.

      Delete
  18. waka..waka..ha.ha.ha padan muka kau samseng

    ReplyDelete
  19. Wow,dasyat.....siap mencarut lagi tu.

    ReplyDelete
  20. ekala...woi samseng umno lau berani letak nama betul la...taruk gamba muka skali....mai sini jumpa nk aku klu samseng sgt...takat ckp budak sekola tadika pon leh ckp...klu berani sgt mai sini cr aku kat rawang...ke ko nk no telefon aku skali...

    ReplyDelete
  21. plz takenote...pendgranmu, penglihatanmu dan hati mu akan d pertnggongjwbkan d sana nanti....jgn lupa MAUT sentiasa hampir dgn kita setiap saat.....jwb lah d sana.....nnnnnnaaaaaannnnntttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

    ReplyDelete
  22. apabila hakikat takdir ajal maut datang secara tiba2 tanpa diundang semua bodyguard dah tak boleh diharap dan siapapun tak lagi boleh memberi pertolongan dan perlindungan...fikir2kan lah sebelum terlambat wahai orang2 yg sombong,riak,angkuh,suka berbangga bangga,belagak kuat dan lain2 lagi sifat yg dimurkai dan dibenci Tuhan...jangan nanti ababila malaikat maut dan sakaratul maut memasuki ke-dlm tubuh,kerongkong dan kedalam kepala hotak baru nak menyesal, sia sia shja...sudah terlambat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul3x, tiada yg BENAR melainkan yg BENAR.


      -kebenaran-

      Delete
  23. ini anak kasi makan duit rasuah itu sebab dia punya perangai macam setan.

    ReplyDelete
  24. Yang suruh delete tu terusik ke telornya???

    ReplyDelete
  25. Dah memang dia kaya lantak la dia nak buat apa pun..

    ReplyDelete
  26. Takkan nak bertekak dlm blog je..x ganas la mcm ni..1 by 1 la..aku jadi ref..amacam?

    ReplyDelete